Vi holder jærbuen i form!

Velkommen til Klubbmesterskap

Skrevet av Lars Kåre Skjørestad .

image001

Heisan,

det var bra interesse for klubbmesterskap så vi har bestemt oss for å arrangere dette allerede nå i høst. Den største ambisjonene akkurat nå er kanskje å høste litt erfaringer – og å ha det litt gøy mens vi gjør det :)

Vi kjører med to mesterskap ,Landevegssykkel (RCB) og Terrengsykkel (MTB). For begge mesterskapene blir det en dameklasse og en herreklasse. Felles for begge mesterskapene er følgende:

  • Vi har individuell start (dvs. at de som deltar starter med et minutts mellomrom eller noe slikt, og ikke som en samlet gruppe)
  • For hver omgang er det slik at vinneren får 1 poeng, nr. 2 poeng og så videre. Den med minst poeng etter siste mesterskapsrunde vinner sitt mesterskap/klasse.
  • Det kjøres 2 runder for hvert mesterskap. En må ha deltatt på begge rundene i et mesterskap for å være kvalifisert til den store prisen J Vinnere annonsere og hedres på vår høstfest.
  • Rundene kjøres som en del av torsdagstreningen. Vi har ingen påmelding i forkant, det er bare til å møte der løypene starter (for RCB nede ved krysset Borevegen/Orrevegen, MTB ved Gunnarsberget – rett ovenfor jernbaneundergangen) senest kl. kl. 18:00. Der noterer vi deltakere. Hvis det skulle vise seg at det blir for mørkt mot slutten av september kan det hende vi bør starte litt tidligere, men det kommer vi tilbake til etter hvert.

Vi har satt opp følgende datoer:

  • Torsdag 5. september (RCB)
  • Torsdag 12. september (MTB)
  • Torsdag 19. september (RCB)
  • Torsdag 26. september (MTB)

Så litt informasjon spesifikt til hvert mesterskap:

  • Landeveg: Vi tenker å kjøre en rundløype rundt Horpestad (Nesevegen, Orrevegen). Hver runde er ca. 6.5km og vi tenker å kjøre 2 runder. Stig har laget til GPS kart og video over løypa. Her kan alle stille med vanlig landevegssykkel, det er ikke tillatt med tempobøyler – temposykkel eller lignende.
  • Terrengsykkel: Her legger vi opp til en rundløype rundt Gunnarsberget. Hver runde er ca. 1.5km og vi tenker å kjøre 5 runder. Stig har også her laget til GPS kart og video over løypa.

Siden dette er første gangen skal du ikke se bort fra at det kommer noen småjusteringer på opplegget undervegs – det er vel en del av poenget når vi eksperimenterer :) Er du litt bekymret for løypa så sykler vi gjerne igjennom en felles gang før start eller noe slikt. I det heletatt, har du spørsmål eller gode ideer/forslag, nøl ikke med å ta kontakt. Ønsker du å bidra, med. for eksempel å ta tiden, ta bilder, heie eller hva som helst så setter vi pris på engasjement. Møt opp!

 Vi håper at dette er noe du kunne tenker deg å være ned på, om ikke annet bare for å ha det litt gøy og kjenne på stemningen sammen med andre KCC’ere. Det fleste av oss kommer ikke til å vinne – over andre enn oss selv – noe som vi skal være veldig godt fornøyd med!

 

KCC@Facebook

 

KCC@Strava